WhatsApp Sipariş Hattı: 0554 347 73 25 | 0232 746 88 08

Üretimimiz

Üretimimiz

İlikli kemik suları, birkaç yıl öncesine kadar gerek dünya mutfağında gerekse Osmanlı mutfağında yaygın olarak kemikleri su içerisinde 1-2 saat kaynattıktan sonra elde edilirdi. Elde edilen ilikli kemik suları, pişirilen yemeklere eklenerek, o yemeklere lezzet ve sağlık katardı. Fakat son dönemlerde yapılan araştırmalar, ilikli kemikte bulunan kolajenin, mineral maddelerin ve amino asitlerin 1-2 saat kaynaması ile suya geçerken büyük orada kaybedildiğini ortaya çıkardı. Bu nedenle Stock Station İlikli Kemik Sularını sizlere, farklı bir teknikle, 36 saat simmering denilen teknikle kısık buharda pişmeden, demlenerek sizlere sunulmaktadır. Bu teknik ilikli kemik suyumuzu hidrolize etmemizi de sağlamaktadır. Stock station ilikli kemik suları, mutfağınızda hazırladığınız haliyle içerisine hiçbir koruyucu ve katkı maddesi eklenmeden, ISO 9001 (Kalite Yönetim sistemi) ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi) sertifikalarına sahip üretim tesisimizde el değmeden doldurulup paketlenir.